Zou u moeten overschakelen van uw Nite

Automatische tandpasta dispenser

De tandenborstelhouder meet 12 bij 16 bij 24 mm en de tandpastadispenser meet 17 bij 21 bij 30 mm. Het compacte aluminium ontwerp van de tandpastadispenser kan worden gebruikt met tandenborstels van verschillende maten en vormen. U kunt kiezen uit puur, citrus, munt of zonder smaakje.

Het project is gestart door tandarts als een vraag die hij zich had gesteld hoe de tandpasta dispenser te maken. Na enig onderzoek op het internet besloot hij ermee door te gaan omdat hij het gevoel had dat het goed zou zijn voor het tandheelkundige beroep en vooral voor de nog jonge tandartsen die nu zelfstandig deel kunnen uitmaken van het beroep.

U kunt de tandpastadispenser en het aluminium frame online voorbestellen. U kunt ook een gratis proefpakket bestellen dat slechts 4,95 dollar kost voor verzending en u krijgt een digitale download van de ToothPrescriptions-app voor uw telefoon, zodat u ze indien nodig kunt raadplegen.

Waarom zou u de tandpasta-dispenser kopen in plaats van Solutions of Nite White?

De tandpastadispenser is zeer eenvoudig in gebruik. Het heeft een eenvoudig te gebruiken deksel waarmee u de tandpasta kunt doseren terwijl het veilig en beschermd blijft tegen lipgevoeligheid. De voornaamste reden voor het compromisloze ontwerp is dat de kans op het per ongeluk morsen van tandpasta wordt verkleind.

Als u een Nite White tandenborstel hebt, kunt u deze het beste als vervanging gebruiken, want het is een veel betere tandenborstel dan de gemiddelde Nite White tandenborstel. Hij is veilig genoeg om alleen te gebruiken en heeft genoeg kracht om de tandplak te verwijderen zonder u in verlegenheid te brengen. Ook uw tandarts zal u deze tandenborstel aanraden voor een betere mondhygiëne.

Dus als u zich afvraagt of u moet overstappen van uw Nite White tandenborstel naar een oplaadbare tandenborstel, dan moet u dat doen om alle goede redenen. Nu u uw nieuwe tandenborstel een week in uw bezit heeft, kunt u ons in het commentaarveld vertellen wat uw ervaring is geweest.