Hoe kies je een fruitboom?

Welke fruitboom past in mijn kleine tuin – en nog 5 vragen - Gardeners World

Fruitbomen zijn niet immuun voor de zogenaamde "ongedierte" eikenbladeren. Eiken zijn niet specifiek voor perziken en appelbomen. Maar er is één ding dat je kunt doen. Vraag bij het kopen van een fruitboom of de boom eiken heeft. Op die manier weet je of je wat bescherming voor de boom nodig hebt.

Het planten van een fruitboom is geen moeilijke taak. Het is een test van wil en geduld. Als je naar de boomkwekerij rijdt om een ​​boom te kopen, ga dan even zitten en kijk een tijdje naar de bomen. Vraag de man die je helpt om uitleg over de verschillende bomen. Hij zal je alles kunnen vertellen over de voorkeuren en antipathieën van bomen. Vraag ook of er tips zijn voor het snoeien van bomen.

Niet veel nadenken, maar een beetje extra planning zal je helpen de boom beter te begrijpen. Wat belangrijk is, is dat je je niet laat afleiden door de schoonheid van de boom. Het is gewoon concentreren op het vredig zijn terwijl je daar bent. Als je kunt ontspannen terwijl je naar een boom kijkt, dan zul je ook kunnen ontspannen terwijl je naar een boom kijkt.

De aanblik van een boom is niet het enige voordeel van een boom in uw tuin. De boom is een leefgebied, hij geeft je fruit en frisse lucht. Bovendien is het een plek om te werken en te spelen. Als u op zoek bent naar een plek om een ​​boom te hebben, zoek dan naar degenen met veel open ruimte. Dit is goed voor beginnende tuiniers. In de achtertuin is plaats voor fruitbomen, hoe groot of klein ook. Priëlen zijn goed omdat ze gemakkelijk te plannen en te onderhouden zijn. Een boom is blijvend. U hoeft zich geen zorgen te maken over het trimmen of om het er mooi uit te laten zien. Het is iets dat er is en zal zijn zolang je het wilt.

Als u op zoek bent naar een boom die er lang zal staan, dan is de appelboom een ​​goede keuze. Het kweken en verzorgen van een appelboom is niet moeilijk. Appelbomen zijn een stevige vrucht die gedijt bij koude temperaturen. Het is een prachtige boom die prachtige rode bloemen en koele lucht produceert. Het is een boom die makkelijk te kweken en te onderhouden is. Weet u niet zeker wat voor soort appelbomen u in uw tuin moet planten? U kunt het beste uw tuincentrum in de buurt of de mensen van uw plaatselijke kwekerij ernaar vragen.

Of misschien wil je je haar spoelen met appels? Wat dacht je van koken met een bos appels? Waar wacht je nog op? Koken met chocolaatjes en desserts? jammie!

Hier is het overzicht over het snoeien van appelbomen: paarse of zwarte plastic boombeschermende kleding. Je hebt aluminium windwijzers, 150 blauwe rozen, decoratieve draadwortelbogen, cementstukken en Spike Point-hiërogliefen nodig.

Er gebeurt iets grappigs als je fruitwijnen maakt. De druiven die je kweekt worden zuurder. waardering voor minder zure wijnen is een hobby van mij, daarom deel ik deze hier. Het gebeurt omdat wanneer je druiven oogst, bepaalde vruchten zuurder van kleur worden. Voor zure wijnen kunt u Stone Concord en Buernet boomdruiven gebruiken. Als je nauwkeurig wilt zijn met je metingen, raad ik aan om de oxaalzuurtestkit te gebruiken. Deze is verkrijgbaar bij uw plaatselijke kinderdagverblijf.

Bosbessen planten

Bosbessen bieden zoveel voordelen. Ze bevatten veel antioxidanten, dus je kunt ze combineren met rustgevende kruiden. Ik hou ervan om deze braamvruchten te roosteren. Ze hebben zoveel smaak dat je de rijping van het fruit niet proeft (rijpe bosbessen smaken het lekkerst). Deze bessen zijn ook nog eens goed voor je lichaam. Ze bevatten veel antioxidanten en zitten boordevol vitamines.

Ze kunnen worden gemengd met andere bessen, zoals rozen, aardbeien en frambozen. Ze zijn goed om toe te voegen aan je sappen, taarten en flaminials.

Lepel Rozen

Waarom geen lepels met rozen? Ze gaan goed. Probeer rozen in laagjes te combineren met bramen of appel. Te veel bosbessen voegen een zeer ontspannende toets toe aan een hete thee. Als je voor elke vrucht een roos hebt, kun je een combinatie van bramen en bosbessen proberen.

vanavond- Prachtig en romantisch, dit is een bloem voor een speciale gelegenheid. Je kunt het naar iemand sturen die je aanbidt voor speciale gelegenheden. In tegenstelling tot de gewone witte roos, komt deze prachtige bloem in een prachtige rijke rode tint. stuur een boeket prachtige nachtbloeiende bloemen naar een bruiloft, jubileum of gewoon een vriendelijk gebaar.

centerpieces- Centerpieces doen meer dan alleen een kamer decoreren. Ze voegen een beetje in het oog springende kunst toe aan een kamer. Als je Micahute bent, waarom zou je deze prachtige dragende tomaten- of peperplant dan niet aan je tuin toevoegen.

Overgebleven komkommers of artisjokken zijn het hele jaar door heerlijk. Zodat je weet wat het is voordat je het kweekt.